+387 (0)51 337 401
  • YouTube
  • YouTube

Rekonstrukcija vodovodnog sistema u opštini Kozarska Dubica – druga faza

03.11.2015.

Potpisivanjem ugovora u opštini Kozarska Dubica 28.01.2016. godine ozvaničen je početak realizacije druge faze projekta „Rekonstrukcija vodovodnog sistema Kozarska Dubica“, čija je ukupna vrijednost 2.244.515,00 KM.

Ugovor, kojim su definisani predstojeći radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u gradskom području opštine Kozarska Dubica, te radova na prespajanju naselja Draksenić, Demirovac, Gradina i Međeđa u jedinstveni vodovodni sistem „Komlenac“, potpisali su gospodin Mile Zlojutro, načelnik opštine Kozarska Dubica i gospodin Dragan Jevtović, direktor za tehnička u „Integral inženjering“ a.d. Laktaši.  Potpisivanju su prisustvovali predstavnici Ministarstva finansija Republike Srpske i zvaničnici opštine Kozarska Dubica.

Mi smo danas potpisali ugovor sa izvođečem radova, koji je izabran na međunarodnom javnom konkursu, a ja se nadam da će i vrijeme dozvoliti da poslovi što prije počnu i budu završeni u krećem od projektovanog roka od 18 mjeseci“, izjavio je Zlojutro.

Gospođa Radmila Mihić, šef tima za upravljanje projektom „Vodovod i kanalizacija Republike Srpske“ i pomoćnik ministra u Ministarstvu finansija Republike Srpske, izjavila je da je Kozarska Dubica jedna od 24 opštine koje trenutno participiraju u tom projektu, koji je od strane Evropske investicione banke ocijenjen kao jedan od najbolje upravljanih projekata na Balkanu. 

Prethodne novosti