+387 (0)51 337 401
  • YouTube
  • YouTube

Covid-19 i mi: Vanredne okolnosti – vanredni napori!

16.06.2020.

Pandemija COVID-19, koja je izazvana visusom SARS-CoV-2, stavila je naše zajednice, privredna društva i svakog pojedinca u veoma komplikovane, vanredne, okolnosti. Vanredne okolnosti zahtijevaju i vanredne napore da se sačuva zdravlje i spriječi širenje zaraze, ali i očuvaju radni procesi, radna mjesta i umanje neizbježne ekonomske štete.

Integral inženjering u cjelini, kao i svi naši zaposleni pojedinačno, svakodnevnim vanrednim angažovanjem aktivnim održava dvanaest (12) velikih gradilišta na teritoriji Republike Srpske (5), Republike Srbije (5) i Republike Hrvatske (2), ukupne ugovorene vrijednosti radova od 599,78 miliona KM (306,66 miliona EUR).

Više o aktuelnim projektima: Aktuelni projekti

Podrazumijeva se da su sve naše aktivnosti značajno uslovljene ograničenjima u prekograničnom kretanju roba, ljudi i usluga, narušenom proizvodnjom u brojnim pogonima u zemlji i inostranstvu, kao i mjerama zaštite zdravlja naših radnika koje dosljedno provodimo u skladu sa zahtjevima i preporukama nadležnih institucija i organa.

I pored toga, predano radeći zajedno sa brojnim poslovnim partnerima, ne samo da gradimo kapitalne infrastrukturne objekte, već i u vanrednm okolnostima doprinosimo održavanju nivoa privrednih aktivnosti u lokalnim zajednicama na kojima se izvode projekti i šire. Vjerujemo da je to način da u budućnosti svi zajedno budemo jači i zadovoljniji.

Mi gradimo budućnost!

 

Prethodne novosti